DVBDESIGN

Un brand ce furnizează soluții inovatoare și profesionale pentru corpuri de iluminat și design interior.

Catalog Contact
Despre noi

Echipa noastră

Suntem o echipă tânără și dinamică, mereu plini de zâmbete și gata să oferim soluții, credem că este de datoria noastră să oferim calitate clienților noștri și facem toate acestea păstrând calitatea iluminatului și eficiență energetică pentru soluțiile de iluminat propuse.

Soluții pentru iluminat

Branduri de prestigiu internațional

Creat din pasiune pentru a oferi cele mai inovative și moderne soluții pentru iluminat, DVBDESIGN colaborează direct cu arhitecți și designeri cu expertiză și profesionalism în amenajări interioare. Ne mândrim cu faptul că suntem distribuitor al unor branduri cu vechime și prestigiu internațional.

Oferta Dvbdesign

Un plus de unicitate și eleganță

Produsele sunt destinate atât interioarelor moderne, cât și celor clasice, aducând un plus de unicitate și eleganță spațiului respectiv. DVBDESIGN vă pune la dispoziție peste 10.000 de modele de corpuri de iluminat interior și corpuri de iluminat exterior, lustre moderne, candelabre, aplice de perete, corpuri de iluminat economice, spoturi și becuri led.

Iluminat & eficientă energetică

O gamă modernă și elegantă

Soluțiile furnizate de DVBDESIGN se pretează atât pentru vile și case de lux, birouri, săli de conferințe, expoziții, galerii de artă și cultură, biserici, cât și pentru amenajări personalizate și stilizate pentru saloane pentru petreceri, nunti și alte evenimente speciale, restaurante, hoteluri, baruri, centre spa & wellness. În completarea acestora, oferta DVBDESIGN conține și o gamă modernă și elegantă de piese de mobilier și accesorii pentru mobilă.